Ponta, ACUZAȚII GRAVE: Dragnea se lăuda că a rezolvat PESTA PORCINĂ în 2017, apoi a VÂNDUT toți porcii de la Ferma Salcia

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta îl atacă pe Liviu Dragnea, pe Facebook, după ședința CEx PSD de ieri. Ponta scrie că Dragnea se lăuda în 2017 că a rezolvat pesta porcină.

 

"Dincolo de cearta cu Gabriela Firea ieri Liviu Dragnea a continuat să se ocupe de subiectele LUI ( protocoale, amnistie , răfuieli cu SRI sau ambasadori, promisiuni goale pentru nemultumiții din Partid, vânzarea companiilor de stat spre sponsorii lui prin Fondul Suveran ) - deloc despre problemele OAMENILOR ( inflatie, credite, cresterea preturilor )!

Despre PESTA PORCINĂ- acum am aflat că încă din 2017 Liviu Dragnea a rezolvat problema - și a primit și un premiu pentru asta! Dupa care a vândut toti porcii de la Ferma din Salcia!!! Si a mai făcut câteva milioane de euro!

Cititi mai jos vă rog - ce credeți că a făcut Dragnea pentru acel premiu?!? Sau, mai bine zis, câți bani a dat din buzunarul dvs?", a scris Ponta pe Facebook.

 

Fotografia postată de Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel