Ponta, despre Tudose: „Reușește să ne tragă la o bătaie de bodegă, la care el e cel mai bun, că e din Brăila”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Victor Ponta, președintele Pro România, i-a dat replica lui Mihai Tudose, după ce acesta din urmă a spus că șansa partidului este plecarea liderului de partid.

„Domnul Tudose, din când în când, reușește și pe mine și pe alții să ne tragă la o bătaie de bodegă, la care el e cel mai bun, că e din Brăila. Face ce-și dorește el, îmi pare rău de un singur lucru, a obținut un mandat de europarlamentar prin 600.000 de voturi obținute de Pro România. Eu i l-am dat, că m-am retras și m-aș bucura cas acum să-l dea înapoi Pro România, dacă merge acum la PSD sau la PNL, nu știu unde merge, e problema lui", a spus Ponta, marți seară, la Digi24.

Citește și Mihai Tudose, ATAC la Victor Ponta: „Șansa PRO e plecarea ta"

„Care-i problema? Așa cum, de fapt, certa domnului Tudose cu mine a fost că trebuia să votez guvernul Orban. E logic, dacă m-ai certat pe mine că trebuia să votez guvernul Orban, acum să te duci la PSD. Merge, în România se poate orice!", a adăugat, ironic, președintele Pro România.

Citește și Pro România REACȚIONEAZĂ după ce Ponta a fost ATACAT: „Tudose a plecat din partid și negociază poziția în PSD"

„Nu (au stat de vorbă – n.red.). Ce rost are? În momentul în care s-a ajuns să-mi jignească familia cred că n-are rost să ne pupăm acum în Piața Independenței. În continuare cred că am procedat corect (că nu a votat guvernul Orban – n.red.), cei care au votat merg la PNL. Din punct de vedere personal, dacă e vorba de Daniel Constantin sau Sorin Cîmpeanu, m-a afectat, pentru că nu era vorba de oameni cu care făceam politică, era vorba de niște oameni foarte apropiați. Dar politic e dreptul lor să fie alături de guvern și asta pot să înțeleg", a completat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel