Victor Ponta continuă războiul cu Dacian Cioloș: Cum a ajuns prim ministru?

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul președinte PSD Victor Ponta îl taxează dur pe Dacian Cioloș, într-o postare pe Facebook.

Ponta spune că Dacian Cioloș nu este nicidecum ”omul nou în politică” în care încearcă să pozeze și aduce ca argumente trecutul politic al acestuia, dar și jocurile pe care le-a făcut ca să rămână premier.

"Bun - în sfârsit o să avem oameni noi și de caracter în politica noastră ????????????!

1. Ciolos NU a fost ministru în Guvernul “Tăriceanu”sustinut de PNL??? Hai că e “nou” în politică și le este și recunoscator lui Tariceanu și PNL????

2. Ciolos NU a fost numit Comisar European numit de Băsescu și a devenit membru PPE?!? Incă unii pe care i-a “răsplătit”!

3. Ciolos nu a spus că trece la PES dacă era nominalizat din nou în 2014 ca și Comisar? Hai că în final le-a dat țeapă și la PPE si la PES și a ajuns la Macron ( deocamdata) - doar trei partide europene ????

4. Ciolos nu a fost nominalizat în 2015 ca Prim Ministru de Klaus Iohannis?!?! Acum a încercat să candideze la Prezidentiale contra lui Iohannis- si dacă nu a prins candidatura atunci îl sustine pe Barna!!! Serios si recunoscator!

5. Ciolos a ajuns Prim Ministru dupa ce a vizitat Sediul PSD si s-a pupat cu Dragnea in fata siglei cu trei trandafiri - asa a primit voturile parlamentarilor PSD ( nu al meu) - bine le-a facut!!!

6. Barna ne spune ca daca il votam Presedinte o sa il puna iar pe Ciolos Prim Ministru/ avand in vedere faptul ca dupa magnifica Guvernare din 2016 a ajuns PSD la 46% aproape ca imi vine sa ii urez “Succes”!

Nu cred ca cineva care are Facebook si citeste macar o stire politica inainte sa mearga la vot nu stie lucrurile pe care eu le-am scris mai sus! Si ca pana si pe scena politica romaneasca este greu sa gasesti pe cineva mai “vechi” si care a sarit atat de des si atat de repede dintr-o barca in alta doar pentru a pastra dimensiunea “ciolanului” platit din bani de la Bugetul National sau cel European!

Celor care inca mai incearca sa ne prosteasca cu Ciolos cel “nou” si “de caracter” le recomand melodia lui Ombladon : “Minte-ma frumos”????!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel