Ponta, despre discursul lui Dragnea de la Craiova: "Mi s-a părut sinistru. Exact discursul lui Vadim Tudor"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Victor Ponta susţine că discursul lui Liviu Dragnea de la mitingul PSD din Craiova a fost unul pe modelul fostului lider PRM, Vadim Tudor.

După cele întâmplate la mitingul organizat de PSD, Victor Ponta şi-a adus aminte şi de episodul din 2014, când şi-a lansat candidatura la alegerile prezidenţiale, pe Arena Naţională.

"Lansarea pe stadion mi-a făcut rău, s-au făcut comparații cu Coreea de Nord. Duminică avem lansare de candidați, va fi cu totul altfel. Lucrurile s-au schimbat. Acest gen de folosire a maselor și discursul lui Dragnea – este discursul lui Vadim Tudor, anii 2000", a spus Victor Ponta, la Digi24.

Cât despre momentul în care Liviu Dragnea le-a cerut Olguței Vasilescu și lui Claudiu Manda să îi fie nași în cazul în care se va căsători cu iubita sa, Irina Tănase, în cazul în care o să fie "lăsat în pace", Victor Ponta a catalogat totul drept o chestie electorală.

"Mi s-a părut sinistru să faci o chestie electorală din asta", a precizat liderul Pro România.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta susţine că va sări un rând de alegeri, pentru a se pregăti mai bine.

"Mă pregătesc de prezidențiale învățând din ceea ce am greșit în 2014, făcând lucrurile mai bine și fiind de partea bună a lucrurilor. Nu m-am pregătit așa cum aș vrea eu să mă pregătesc pentru un examen atât de important. M-am grăbit o dată, în 2014, sunt în perioada de schimbare, evaluare și interiorizare a acelei experiențe.

Înfrângerea e a mea, dar greșelile pe care le-am făcut, faptul că m-am înconjurat de baroni, de oameni detestați, care reprezentau un lucru pe care eu nu-l reprezentam evident că m-a costat. Faptul că i-am ascultat când mi-au spus că avem destule secții de vot în străinăte, faptul că mi-au zis: ce bine a ieșit manifestarea de pe stadion! E greșeala mea, e lipsa mea de experiență, a mai spus Victor Ponta, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel