Ponta, despre conferința PSD: „Cu Dăncilă, Olguța și Olguțu. Arăta ca dracu! Mai lipsea Dragnea”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul PRO România, Victor Ponta, a comentat în această seară conferința de presă de după ședința liderilor PSD de ieri seară susținând faptul că doar Liviu Dragnea lipsea de acolo.

„M-am uitat la conferința de presă, de aseară, de la PSD, cu Dăncilă, Olguța și Olguțu. Arăta ca dracu! Mai lipsea Dragnea.

De la patru milioane de voturi pe care le-a obţinut candidatul PSD - nu vorbesc despre mine, şi Adrian Năstase tot în jur de patru milioane a obţinut - ai ajuns la două milioane în cinci ani. Lucrul ăsta arată că jumătate dintre cei care au fost dispuşi să pună ştampila pe candidatul PSD nu o mai fac după cinci ani. (..) Fără să mă uit după laptele vărsat, vă reamintesc că în luna august împreună cu domnul Tăriceanu i-am propus doamnei Dăncilă în primul rând să facem o alianţă de guvernare şi am fi avut guvern şi să avem candidat comun. Doamna Dăncilă s-a opus, nu mai avem nici guvern de stânga, probabil, zic eu că şansele de a câştiga sunt spre zero.

Citește și Claudiu Manda, Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă, CONTRE cu jurnaliștii după ședința PSD: „Ne acuzați de dezinformare?"/„Nu, dar..."

Eu sunt convins, aşa cum s-a întâmplat şi în 2005 şi în 2010 că viaţa îi va obliga şi pe foştii mei de la PSD să facă nişte schimbări. (...) Singura persoană de pe acest mapamond care nu dormea noaptea crezând că îi iau locul, nerealizând că nu sunt membru de partid, e doamna Dăncilă.

Stânga, dacă vrea să mai existe, să conteze, trebuie să vadă aceste mutaţii, categoric sociale. (..) O să vedeţi o mulţime de primari de comune de la PSD care se vor muta la PNL, pentru că s-au învăţat în această perioadă cu dependenţa de MDRAP, de banii de la buget şi o să treacă acolo. (...) Eu sper şi-mi doresc, pentru că eu nu o să fiu niciodată antipesedist (...) îmi doresc ca şi PSD-ul să facă ce a făcut în 2005 şi în 2010 şi anume să vadă ce s-a greşit şi să pornească o reformă nu doar de oameni, ci şi de abordare politică, pentru că altfel scena politică va fi dezechilibrată. Eu cred că PMP-ul se va topi în PNL, cred că USR trebuie să se reinventeze şi cred că PNL, cel puţin cum a început guvernarea, e tot ca PSD-ul, nu e nicio diferenţă, au început să-şi pună pilele prin tot felul de consilii de administraţie, să ia primari”, a spus Ponta la România TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel