Ponta, DECIZIE privind CANDIDATURA la europarlamentare

Narcis Popa |
Data publicării:
Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta spune că va deschide listele PRO România la alegerile europarlamentare, dar nu va accepta postul de europarlamentar și le vă lasa locul următorilor clasați. 

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, speră ca partidul pe care îl conduce să obţină trei-patru mandate de europarlamentar iar comisarul european Corina Creţu să fie pe lista formaţiunii.

"Îmi doresc şi sper şi cred la modul realist că trei-patru dintre colegii noştri pot să meargă acolo. Cred că cel mai important e cine sunt respectivii. Dacă trimitem acolo nişte oameni să ia un salariu şi să nu-i mai vedeţi vreodată şi să dea declaraţii, e frumos, nu e rău, dar la Pro România nu ne permitem chestia asta. Trebuie chiar să trimitem trei-patru oameni care sunt cunoscuţi deja la Bruxelles, care ştiu ce înseamnă activitate europeană şi care să reuşească în comisiile parlamentare, în plen, în diverse proiecte să aibă succes în activitate", a declarat Ponta, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare.

Întrebat dacă pe lista Pro România se va afla şi Corina Creţu, Ponta a răspuns că îşi doreşte acest lucru.

"Îmi doresc foarte tare şi sper cât mai curând că veţi avea răspunsul pozitiv la această întrebare, nu negativ", a spus Ponta.

Liderul Pro România va fi pe primul loc pe lista de candidaţi, însă nu va accepta postul ci îşi va continua activitatea în Parlamentul României.

"Eu voi fi pe primul loc pe listă, ca să arăt că legitimez candidaţii şi ca să pot să fac campanie, însă voi rămâne în Parlamentul de la Bucureşti. E frumos la Bruxelles, dar totuşi e mai mare nevoie de mine la Bucureşti, însă ceilalţi candidaţi vor fi oameni care ştiu ce înseamnă Uniunea Europeană, care ştiu ce înseamnă proiecte de dezvoltare, care reprezintă România şi chiar regiunea dumneavoastră şi zona cât mai bine", a mai spus Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel