Ponta: Cea mai importantă știre din ultima perioadă

Narcis Popa |
Data publicării:

Victor Ponta spune că știrea conform căreia Banca Transilvania a devenit cea mai mare bancă din România, este cea mai importantă în contextul în care compania este una privată cu capital românesc. El l-a dat din nou ca și contraexemplu pe Liviu Dragnea care ar aștepta bani de la stat și să exporți profitul în ferme de poric și case în Brazilia, care nu fac decât să sărăcească țara. 

"Din punctul meu de vedere aceasta stire este cea mai importanta din ultima perioada - din multe puncte de vedere :

1. Iata ca o companie privata cu capital romanesc poate sa devina numarul 1 in tara noastra - in cea mai dificila si competitiva piata : cea bancara ( felicitari celor care si-au pus banii si competenta la lucru penteu acest obiectiv)

2. Cand ai un management profesionist si o strategie coerenta poti sa castigi in Romania - cand astepti doar sa primesti bani de la Stat si sa exporti profiturile in ferme de porci si case in Brazilia nu faci altceva decat sa saracesti tara

3. Chiar daca este evident ca marile companii multinationale ( inclusiv banci) pleaca in competitie cu mari avantaje - cei buni pot sa izbandeasca

4. In loc sa promovam politic si guvernamental un discurs "valcovian" populist, mincinos si aberant in care ne plangem de mila si cautam vinovati pentru propria prostie si hotie ( de tip Venezuela) - ar trebui doar sa ne sprijinim in mod inteligent si eficient campionii din business/ asa cum fac toate tarile inteligente conduse de oameni pregatiti si competenti ( nu de baroni "flausati" care stiu sa faca bani doar din contracte cu statul)!

5. Sa multumim public Bancii "Transilvania" pentru faptul ca dupa 2016 reprezinta singura investitie adevarata romaneasca in Republica Moldova" a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel