Ponta: Asta e viața reală a românilor

Narcis Popa |
Data publicării:

Victor Ponta spune ca astăzi se vede viața reală a românilor: toate majorările salariale și de pensii ale Guvernului s-au topit din cauza inflației. Astfel, toate prețurile au crescut astfel că mai mulți bani încasați la salariu nu înseamnă și o viață mai bună pentru aceștia. 

"Viata adevarata a romanilor - toate cresterile de salarii si de pensii au fost inghitite de inflatie !!! Si in perioada urmatoare vin peste oameni datoriile si dobanzile de la imprumuturile de acum!

Degeaba vedem zi de zi minciunile de la televizor platite cu milioane de lei din bani publici ( pentru "Centenar" ????) - oamenii simt in buzunarul lor si in viata de zi cu zi ca lucrurile merg intr-o directie total gresita.

Rectificarea bugetara a aratat ceea ce noi la PRO ROMANIA spunem de mult - minciuni prost camuflate in cifre, bani mai putini incasati la buget , cheltuieli mai mari, investitii zero in sanatate, educatie si infrastructura, imprumuturi scumpe si dobanzi mai mari ( s-a luat 1 miliard de la Transporturi ca sa se achite aceste dobanzi)!" este mesajul lui Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel