Ponta o IRONIZEAZĂ pe Dăncilă: Cred că postarea era scrisă de un consilier deoarece era fără GREȘELI de ortografie

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăncilă și Victor Ponta continuă disputa politică pe Facebook. 

Victor Ponta scrie, într-o postare pe pagina lui de Facebook, că nu mai vrea să-i răspundă lui Dăncilă, mai ales că aceasta l-a jignit în ultima declarație.

"Nu doresc și nu cred că ar fi înțelept să răspund jignirilor și atacurilor personale la adresa mea postate pe pagina de Facebook a Doamnei Dăncilă ( presupun ca au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier - că erau fără greșeli de ortografie????????????).

De altfel toate cele spuse despre mine și despre ProRomânia sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea si Codrin - nimic nou , nimic serios.

Eu respect si lupt pentru valorile social democratiei moderne ( adica exact ce a distrus conducerea PSD in ultimii ani ) / ma simt atasat de “poporul pesedist” si le sunt recunoscator celor peste 5 milioane de romani care m-au votat in 2014 / cred ca lacomia, aroganta, impostura, lipsa de cultura si de profesionalism a celor care au confiscat PSD reprezinta o rusine si un dezastru pentru oamenii de centru stanga / cu ProRomania tocmai incercam sa ii reprezentam pe acesti oameni dezamagiti si dezgustati de ceea ce vad!

Am propus unitatea Stangii in ceasul al 12 lea si un proiect clar :

1. un nou guvern competent si profesionist ,
2. un program serios si eficient de guvernare,
3. o reforma radicala a Administratiei publice si revenirea la performanta economica si bugetara
4. Promovarea in functii de conducere a unor oameni profesionisti- nu simple “pile” politice si familiale
5. Un candidat serios si respectat al Stangii la Alegerile Prezidentiale - fara blaturi cu contracandidatii si fara lupta inutila pentru locul trei

Am primit doar jigniri de la Doamna Dancila si baronii care o “papusesc”! Sunt sigur insa ca oamenii m-au auzit si imi dau dreptate!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Viorică Dăncilă, scrise le rândul ei, tot pe Facebook, că este mincinos și duplicitar.

"Stilul acesta mincinos şi duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorinţa permanentă de a ieşi în faţă prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri, nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască şi ştie doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele ţării, ci pe interese personale", a scris Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel