Poliţişti atacaţi şi ameninţaţi cu moartea. Au fost nevoiţi să folosească spray-urile iritant-lacrimogene

Andreea Cosma |
Data publicării:

Poliţişti care au intervenit să aplaneze un conflict între mai multe persoane au fost atacaţi şi ameninţaţi de acestea, în sprijinul oamenilor legii venind colegi şi un echipaj de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, care i-au imobilizat pe agresori, informează, vineri, IPJ Prahova.

"În data de 16 aprilie, în jurul orei 20,30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Vâlcăneşti, are loc un conflict între mai multe persoane. Pentru stabilirea situaţiei de fapt, la faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie formată din doi poliţişti din cadrul Poliţiei Plopeni şi un poliţist local. Din primele verificări se pare că, pe fondul consumului de alcool, a avut loc un conflict spontan între trei bărbaţi. La vederea organelor de poliţie, doi dintre cei implicaţi în eveniment au manifestat un comportament agresiv, exercitând acte de violenţă fizică şi proferând injurii şi ameninţări cu moartea asupra acestora", precizează IPJ Prahova.

Conform sursei citate, pentru aplanarea conflictului, poliţiştii au folosit spray-urile iritant-lacrimogene, fiind solicitat totodată sprijinul subunităţilor limitrofe, precum şi un echipaj al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au intervenit şi i-au imobilizat pe agresori.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei, pentru audieri, ulterior fiind reţinuţi pentru 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel