Polițist român lovit grav de un șofer în timpul unui control rutier în Botoșani: „Deodată îl văd în faţa mea”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un polițist din Sibiu a ajuns de urgență la spital, după ce un bărbat beat a dat cu mașina peste el
Un polițist din Sibiu a ajuns de urgență la spital, după ce un bărbat beat a dat cu mașina peste el

Un incident grav a avut loc în localitatea Flămânzi din județul Botoșani, lăsând un tânăr polițist în vârstă de 24 de ani în stare critică la spital.

 

Polițistul, care se afla în timpul serviciului său, a fost lovit în plin de un Audi, iar acum se luptă pentru viața sa, fiind într-o comă indusă de medici.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, accidentul a avut loc pe o stradă aglomerată din Flămânzi, în timp ce agentul de poliție efectua un control rutier. Într-un moment de neatenție, un șofer a lovit polițistul cu putere din spate, pe o porțiune de drum unde circulația era intensă.

 

Bărbatul se află în stare gravă la spital

 

Medicii de urgență ajunși la fața locului au găsit polițistul într-o stare gravă și l-au transportat de urgență la spitalul din Botoșani. Dr. Ramona Guraliuc, medic primar șef la Unitatea de Primiri Urgențe, a declarat că pacientul a fost adus în comă profundă, cu politraumatisme severe, necesitând intubare și ventilare mecanică.

„L-am văzut foarte târziu...Am mers regulamentar în localitate, când s-a terminat localitatea, am dat semnalizare să plec, să depăşesc...Deodată îl văd în faţa mea. Eu am bănuit că vrea să mă oprească pe mine, cred, nu ştiu...”, declară vinovatul conform Observator.

Din cauza gravității rănilor, autoritățile medicale din Botoșani au decis transferul rapid al polițistului la Spitalul Floreasca din București, folosind un elicopter SMURD pentru a asigura o intervenție medicală adecvată.

În urma anchetei inițiate de către autorități, șoferul implicat în accident susține că nu l-a observat pe polițist în timp util, afirmând că acesta nu era echipat corespunzător și nu purta o vestă reflectorizantă. Totuși, colegii agentului accidentat infirmă această afirmație, menționând că acesta purta uniforma specifică poliției rutiere, inclusiv elemente reflectorizante.

În prezent, șoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, iar autoritățile au efectuat teste alcoolscopice care au avut rezultat negativ în cazul acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel