Politician din Scoția: "Cerșetorii români sunt grași ca niște porci bine hrăniți"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Alex Arthur, politicianul scoțian care și-a cerut scuze după ce a spus despre cerșetorii români că sunt "grași ca niște porci"
Alex Arthur, politicianul scoțian care și-a cerut scuze după ce a spus despre cerșetorii români că sunt "grași ca niște porci"

Un politician din Scoția a scris un mesaj incredibil pe Twitter, fiind taxat imediat. El a fost nevoit să-și ceară scuze după ce a spus despre cerșetorii români din Edinburgh că sunt "grași ca niște porci bine hrăniți". 

Alex Arthur, fost campion la box iar acum candidat al partidului pro-independență condus de fostul premier scoțian Alex Salmond, și-a cerut scuze pentru că i-a numit pe cerșetorii români "grași” ca porcii.

Alex Arthur și-a cerut, de asemenea, scuze pentru un mesaj care anti-vaccin postat pe Twitter.

"Nu le este foame. Sunt grași ca niște porci bine hrăniți"

 

"Cerșetorilor români din Edinburgh nu le este foame! Tocmai am trecut pe lângă ei, TOȚI sunt grași ca niște peste porci bine hrăniți!”, a scris Arthur pe Twitter, potrivit publicației Daily Record.

Totodată, el a scris pe Twitter și un mesaj controversat cu privire la vaccin: "Da! Voi fi ok! Oh, așteaptă, nu sunt gras sau bolnav, fără probleme de sănătate. Păstrați-vă vaccinul!"

După ce mesajele sale au ieșit la iveală, Arthur și-a cerut scuze și a încercat să explice de ce a scris acel mesaj: "De fapt am prieteni români, unii aici, unii în România. Ei m-au avertizat despre anumiți cerșetori din anumite zone și despre modul în care operează".

Alex Arthur și-a cerut scuze pentru mesajele sale

 

Arthur a câștigat o medalie de aur pentru Scoția, la jocurile Commonwealth din 1998 și a fost încoronat campion mondial WBO la categoria super-pană, în 2008.

Politicianul a publicat o declarație în care își prezintă scuzele: "Orice comentarii despre cerșetori care acum par nepotrivite au fost interpretate greșit. Este vina mea pentru formulare. Nu sunt deloc rasist, așa cum poate confirma oricine mă cunoaște. Nu am o problemă cu persoanele fără adăpost și voi lucra pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel