Politică cu SABIA. Un viceprimar PSD a AMENINȚAT un politician ALDE (VIDEO)

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Scene violente au avut loc în ultima zi de campanie electorală. Un viceprimar PSD, foarte supărat pe un politician ALDE, a decis că trebuie să își facă singur dreptate. Așa că a scos sabia pe care o avea în mașină și a trecut la amenințări. În tot acest timp gesticula intimidant cu sabia respectivă. 

Incidentul a avut loc în județul Giurgiu. Viceprimarul PSD al comunei Izvoarele, Marian Olan, a vrut să își rezolve conflicul pe care îl avea cu Alin Stanciu Bănică, președintele ALDE Izvoarele. Nu oricum, ci cu o sabie. 

Mai multe persoane, martore la altercație, au încercat să îl liniștească pe viceprimarul agresiv. Au văzut că nu are de gând să cedeze, așa că au chemat poliția. 

După o percheziție asupra mașinii, oamenii legii au găsit și sabia respectivă. 

"Vineri, 24 mai, la orele 19.40, poliţiştii din cadrul Secţiei numărul 4 Ghimpaţi au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 45 de ani, din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat de 58 de ani din aceeaşi comună l-a atacat cu o sabie. În temeiul sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând existenţa acestui eveniment", a declarat sâmbătă purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

(w670)

În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel