Poliţia s-a sesizat din oficiu după imaginile cu femeia care a născut pe trotuar, în fața Spitalului Urziceni

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Femeia care a născut pe trotuar, în fața Spitalului Urziceni, este în siguranță
Femeia care a născut pe trotuar, în fața Spitalului Urziceni, este în siguranță

Poliţia s-a autosesizat şi face cercetări pentru abuz în serviciu în cazul femeii care a născut pe trotuar, în fața Spitalului Urziceni. 

Poliţia Municipiului Urziceni s-a sesizat din oficiu, luni, în urma imaginilor apărute în spaţiul public despre femeia care a născut în curtea spitalului din localitate.

"Faptele privesc săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, ca urmare a neîndeplinirii atribuţiilor de serviciu de către personalul medical", informează un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Din primele verificări a reieşit că o femeie, de 24 de ani, din localitatea Bărbuleşti, s-a prezentat la unitatea de primiri urgenţe a unui spital din Urziceni, în travaliu, la scurt timp aceasta născând un făt viu pe cale naturală, în curtea unităţii medicale.

"S-a constituit echipa de cercetare la nivelul subunităţii, fiind efectuate verificări în legătură cu aspectele semnalate", arată sursa citată de Agerpres.

O femeie a născut în curtea spitalului din Urziceni

 

O femeie a născut pe stradă, ajutată de echipajul de pe o ambulanţă, după ce ar fi fost refuzată de Spitalul Urziceni, a scris, luni, pe Facebook, ambulanţierul Marian Iordache.

"Săptămâna începe cu o nouă viaţă! În această dimineaţă, în jurul orei 06,00, echipajul 97 al SAJ Ialomiţa, substaţia Urziceni, a asistat la naştere o tânără de 24 ani, mama celei de-a treia fetiţe perfect sănătoasă! Felicitări mamei, felicitări colegei mele, Gabriela Dobra, pentru profesionalism şi implicare! P.S. - Aş atribui o mare bilă neagră spitalului municipal Urziceni pentru dezinteres total şi nepăsare, pacienta prezentându-se cu aproximativ 15 minute înainte la CPU, în travaliu, fiind refuzată, motivându-se că vor chema ambulanţa. Un caz cu happy end, dar nu toate se pot încheia aşa", este postarea făcută de ambulanţier.

Poliţia anunţă că s-a autosesizat şi face cercetări pentru abuz în serviciu.

"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, IPJ Ialomiţa s-a autosesizat. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu. S-a constituit o echipă de cercetare la nivelul Poliţiei municipiului Urziceni şi se fac în acest moment verificări cu privire la toate aspectele. S-a deschis un dosar penal în cauză", au precizat reprezentanţii IPJ Ialomiţa.

În spaţiul public au apărut imagini cu femeia care a născut pe trotuar.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel