Poliția din Bistrița a alergat copiii care chiuleau de la ore. Au fost verificate și localurile de lângă școli 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Polițiștii din Bistrița au prins mai mulți elevi care chiuleau de la ore. 

Peste 30 de elevi de la şcoli din municipiul Bistriţa au fost depistaţi de poliţişti în timp ce fugeau de la ore, în cursul unei acţiuni desfăşurate de Biroul Siguranţă Şcolară în proximitatea unor unităţi de învăţământ, potrivit buletinului de presă remis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

"La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea implicării în evenimente nedorite şi creşterea gradului de siguranţă, în rândul elevilor şi în contextul minivacanţei din perioada 20-24 ianuarie. Totodată, s-a acţionat şi pentru prevenirea delincvenţei juvenile şi absenteismului şcolar. În acest sens, în municipiul Bistriţa, au fost verificate 4 unităţi de învăţământ, precum şi 6 localuri publice, aflate în proximitatea acestora. Poliţiştii au depistat 31 de elevi care absentau nemotivat, fiind informate şcolile unde aceştia învaţă", se arată în comunicat.

Poliţiştii au aplicat şi două amenzi, în cuantum total de 1.350 lei, pentru nerespectarea Legii 61/1991 şi a Legii 349/ 2002, referitoare la prevenirea şi combaterea efectelor consumului de produse din tutun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel