Poliția din Bacău a emis un ordin de restricție față de interlopul scoțian care oferă 20.000 de lire pentru recuperarea copilul din România

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Mihaela, soția interlopului scoțian care ar fi oferit 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul din România, rupe tăcerea
Mihaela, soția interlopului scoțian care ar fi oferit 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul din România, rupe tăcerea

Poliţiştii băcăuani au emis un ordin de protecţie prin care s-a dispus ca un bărbat din Scoţia, care a oferit recompensă pentru recuperarea fiului său minor pe care îl are cu o româncă, să nu se poată apropia la mai puţin de 50 de metri de minor şi de mama acestuia. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, a precizat, vineri, că ordinul provizoriu este pentru o perioadă de cinci zile.

"Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat scoţian ar fi postat, pe o reţea de socializare, un mesaj prin care ar oferi o sumă de bani pentru recuperarea fiului său minor. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că o femeie de 32 ani, din Bacău, este căsătorită cu un cetăţean scoţian, însă pe fondul unor neînţelegeri, tânăra a venit în România împreună cu fiul său minor, în vârstă de şase ani. Întrucât aceasta refuză să se întoarcă în Scoţia cu fiul lor, bărbatul de 38 ani i-ar adresa ameninţări. În urma probelor administrate, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pentru o durată de cinci zile, prin care s-a dispus faţă de bărbatul de 38 de ani să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de minor şi mama acestuia", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Conform sursei citate, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror, în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de ameninţare şi instigare publică. 

Interlopul scoțian ar fi oferit 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul din România

 

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, a anunţat, zilele trecute, că oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul, pe Craig Jr., plecat cu mama lui, Mihaela Petroi, o femeie în vârstă de 32 de ani, în România.

Interlopul a lăsat să se înţeleagă că femeia, cu care se află în proces de divorţ, l-a răpit pe băiatul de şase ani şi a plecat cu el în România, fără acordul tatălui. De asemenea, Craig Windsor a precizat că este extrem de afectat de situaţie.

Mihaela Petroi precizează că bărbatul şi-a dat acordul să călătorească în România, pentru a-şi vedea fiul, „dar nu l-a interesat asta”. Românca dă asigurări că băiatul vorbeşte zilnic pe internet cu tatăl său şi neagă informaţiile conform cărora băiatul ar fi fost rănit în România: „Fotografia pe care a postat-o este o reacţie alergică la muşcăturile de ţânţari. A fost dus la doctor, a luat medicamente şi este ok. Băiatul meu nu a fost niciodată rănit. Băiatul meu este foarte fericit în România, a fost dus la grădiniţă aici, începe şcoala în curând aici”.

Vezi aici mai multe detalii: Mihaela, soția interlopului scoțian care ar fi oferit 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul din România, rupe tăcerea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel