Polițist român, extrădat în Germania, pentru un furt? Agentul și-a luat concediu de odihnă pentru audieri

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un polițist român ar putea fi extrădat în Germania unde este cercetat într-un dosar de furt. Bărbatul avea emis pe numele său un mandat european de arestare pe care colegii lui l-au pus în executare.

Un agent de Poliție din cadrul Poliției Municipiului Tg-Jiu, în vărstă de 35 de ani, a fost arestat vineri, 10 ianuarie, de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, într-un dosar de furt, aflat în cercetare la autoritățile din Germania.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat european de arestare, pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din Tg-Jiu”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, citată de presa locală. El și-ar fi luat concediu de odihnă câteva zile ca să fie extrădat în Germania sub acuzaţii de furt.

Potrivit surselor Gorj Domino, autoritățile germane efectuează cercetări cu privire la o grupare de români care a comis mai multe furturi  și a emis mandate de arestare pe numele acestora pentru fi extrădați în Germania pentru audieri. Deocamdată, nu se cunoaște calitatea pe care o are în dosar polițistul de la ordine publică din cadrul IPJ Gorj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel