Polițist amenințat cu farmece și blesteme vrăjitorești de un manelist celebru: Plângere penală după ce a rupt procesul verbal (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un poliţist din judeţul Prahova, care a amendat un bărbat pentru că nu a purtat masca de protecţie într-o benzinărie, a fost ameninţat. Bărbatul amendat a rupt procesul verbal. Sindicatul Europol anunţă că a fost depusă plângere penală pentru ultraj.  Bărbatul amendat este un manelist cunoscut, Costel Biju. 

Manelistul a primit inițial o amendă de 500 de lei, iar când a fost pus să semneze procesul verbal l-a amenințat pe polițist cu ”farmecele” mamei sale care este ”vrăjitoare”.

Dialogul purtat cu polițistul care a înregistrat video scena:

„Manelist: Mi-ai dat amendă?

Polițist: Da.

– Te blestem, să moară familia mea de nu te blestem!

– Vă rog să încetați cu astea. Mențiuni dacă aveți?

-Pregătește-te în 15 zile…

-Ce să mă pregătesc?

-Păi mama e d-aia, cum îi zice, care face farmece

-Și cu ce să mă pregătesc?

-Nu știu, mă duc la biserică să aprind o lumânare.

-Da? Mă amenințați sau cum?

-Nu este amenințare, ferească Dumnezeu!

-Semnați procesul verbal?

-Da“.

 

La finalul dialogului, manelistul i-a rupt polițistului procesul verbal în față

 

Amenințările și jignirile aduse agentului i-au adus lui Biju un plus de 800 de lei la amenda de 1.000 de lei deja luată.

„Cetăţeanul, cu model de comportament copiat cel mai probabil de la alţii care se cred deasupra legii, aflând că este sancţionat contravenţional a recurs la a-l ameninţa pe colegul nostru, promiţându-i, într-un limbaj suburban, că în 15 zile i se va întâmpla ceva rău, deoarece mama sa are îndeletniciri obscure, constând în faptul că face farmece, în trecut un poliţist decedând ca urmare a demersurilor acesteia, în mod ostentativ rupând în faţa poliţiştilor prezenţi, procesul verbal de constatare a contravenţiei”, relatează sindicaliştii.

Aceştia anunţă că a fost depusă plângere penală.

”Organizaţia noastră a sesizat unitatea de parchet competentă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, mai ales în condiţiile în care există deja un precedent în care un cetăţean care l-a „blestemat” pe un agent constatator să îşi cumpere medicamente de banii cu care a fost amendat, a fost condamnat de instanţă”, au mai transmis sindicaliştii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel