Bătaie violentă la Săcele. Răsturnare de situație. Ce spune poliția

Narcis Popa |
Data publicării:

Numărul persoanelor reținute după bătaia de la Săcele, județul Brașov, s-a dublat, ajunând la 16 informează Poliția Brașov. Totodată oamenii legii informează nimeni nu a fost ucis deși pe filmare se auzea cum cei din zonă plângeau și strigau că le-a fost ucis un membru al familiei care a fost lovit cu mașina violent, în mod intenționat, așa cum se vede și în filmulețul care a devenit viral. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, Nadia Olaru, numărul de persoane reținute a ajuns, luni, la 16.

„Polițiștii brașoveni au continuat cercetările într-un dosar penal disjuns, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Astfel, a fost probată activitatea infracțională a încă 8 persoane, acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Toate cele 16 persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov", a spus Olaru.

VIDEO-Bătaie cu furci și topoare în Săcele, județul Brașov. A intrat cu mașina în rivali, după care a fost bătut cu bestialitate

În primă fază, opt persoane au fost reţintute pentru tentativă de omor, încăierare şi tulburare în urma scandalului din Săcele. Scenele violente au ajuns şi în spaţiul public, fiind postate pe Facebook. Pe filmare se vede o maşină intrată în câțiva oameni, după care este atacată cu bâte sau lopeţi. În imagini apar și câțiva polițiști care se întreabă dacă să intervină sau nu.

În încăierare mai multe persoane au fost rănite, dar nu au avut nevoie de spitalizare.

Spiritele s-au calmat după ce poliţiştii au tras focuri de avertisment.

În toiul nopţii, poliţiştii au făcut şi reţineri.

În urma probatoriului administrat, 8 persoane au fost reţinute și s-a deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru tentativă la omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel