Polițiștii PARTICIPĂ la protestul de 15 minute împotriva PSD: "Sunt român înainte de a fi POLIȚIST"

Narcis Popa |
Data publicării:

Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS anuntă că va participa la protestul de 15 minute împotriva PSD. 

Mesajul a fost transmis de Bogdan Bănică, vicepreședinte Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS"

"Înainte de a fi polițist, sunt român.
Înainte de a fi polițist sunt bucovinean, sucevean, un simplu cetățean al acestei țări revoltat de ignoranța conducătorilor, indignat de rânjetul sarcastic al celor ce ne-au umilit la propriu ani în șir, încurajați de indiferența și neimplicarea noastră.

Iar când un seamăn reușește, într-un mod cât se poate de inedit, să atragă atenția cu privire la una dintre problemele reale ale societății, nu pot rămâne impasibil. Voi spune #DA provocării lansate de Stefan Mandachi, aceea de a ne opri din orice activitate profesională pe 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute.
Doar că nouă, polițiști fiind, ne este mai greu să facem acest lucru în condițiile impuse de "calitatea" de funcționar public cu statut special. Propun însă altceva:

 ATENȚIE! Fiecare polițist beneficiază, în timpul programului de lucru, de 20 de minute pauză de masă. Ce-ar fi ca toți polițiștii din această țară să-și ia pauza de masă vineri, 15 martie, fix la ora 15.00?
Nimic ilegal. Doar că astfel ne vom putea manifesta și noi, angajații Ministerului Afacerilor Interne, nemulțumirea generalizată, astfel vom putea fi #alături de un român cu inițiativă. 

Dacă și tu, polițist român, îți dorești ca România să aibă autostrăzi, hai să ne unim. #Șîeu vreau autostrăzi în România...măcar una în Moldova! #share
Vineri, 15 martie, ne luăm pauza de masă la ora 15.00, distribuie #șîtu să tragem acest semnal de alarmă!‼️"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel