Polițiștii din Bistrița au început cercetări in rem în cazul primarului care și-ar fi umilit fiica

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Polițiștii din județul Bistrița-Năsăud fac cercetări in rem pentru rele tratamente aplicate minorului în cazul primarului din Sângeorz Băi, care și-ar fi umilit fiica în vârstă de 14 ani.

IPJ Bistrița-Năsăud anunță că, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Citește și Primar român, corecție umilitoare aplicată fiicei sale în Austria: A filmat-o dezbrăcată, stând în genunchi (VIDEO)

Acesta vizează cazul primarului din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care și-ar fi pus fiica în vârstă de 14 ani să stea dezbrăcată cu mâinile la perete și să își ceară scuze pentru că nu este ascultătoare.

 

Orban: „Dezavuez un astfel de comportament”

 

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la acest caz, că este categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult față de un minor și cu atât mai mult față de un copil.

„Dezavuez un astfel de comportament. Nu-l mai prezentați. A fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, e un comportament total împotriva oricărei norme legale și de bun simț”, a spus Orban.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel