Polițiști bătuți cu bestialitate de Revelion. Ce a decis instanța pentru atacatori

Narcis Popa |
Data publicării:

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, luni, după ce au agresat fizic şi verbal mai mulţi agenţi de poliţie aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Sursa citată precizează că procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi inculpaţi pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj.

Potrivit procurorilor, pe 30 decembrie, ambii inculpaţi au agresat fizic doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Gura Humorului, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-le leziuni pentru care vor necesita pentru vindecare un număr de 5-7 zile, respectiv 6-8 zile de îngrijiri medicale.

Anterior, pe 29 august anul acesta, ambii inculpaţi i-au adresat ameninţări cu acte de violenţă unui agent principal de poliţie din cadrul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Gura Humorului, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Faţă de cei doi inculpaţi s-a dispus luni măsura reţinerii pentru 24 ore, aceştia fiind prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel