Polițiști ATACAȚI în Vâlcea. Doi bărbați au fost REȚINUȚI

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi bărbați, de 28 și 31 de ani, au fost reținuți, miercuri după-amiaza, în cazul polițiștilor agresați în noaptea de marți spre miercuri. Aceștia vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Doi bărbați, cu vârste de 28, respectiv 31 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, în cazul polițiștilor agresați în timpul nopții de marți spre miercuri, după ce au urmărit un șofer fugar, în localitatea Călina, județul Vâlcea.

Potrivit Poliției Vâlcea, suspecții au fost duși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, iar joi vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Doi polițiști de la Secţia Rurală Prundeni au fost agresați în timpul nopții de marți spre miercuri, după ce au urmărit un șofer fugar, în localitatea Călina, iar pentru a-l opri au tras nouă focuri de armă. În timpul disputei, arma unuia dintre agenți a căzut, însă a fost recuperată, susțin reprezentanții Poliției Vâlcea.

Într-o postare pe Facebook, Sindicatul Europol anunţă că cei doi poliţişti au fost deposedaţi de arme, ameninţaţi cu pistolul şi sechestraţi.

„Noi informații revoltătoare apar în cazul colegilor agresați. Se pare că după ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii au îndreptat pistoalele înspre polițiști, iar unul dintre ei ar fi apăsat și trăgaciul, doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartușele pe parcursul urmăririi!", se arată în postarea Europol.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel