Polițișt din Craiova, ARESTAT după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani dintr-un centru de plasament

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un polițișt în vârstă de 33 de ani din Craiova a fost arestat preventiv, bănuit că în ultimii doi ani a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani. Cei doi s-au și filmat și au trimis imaginile pe mesagerie. 

Poliţiştii din Craiova și un procuror DIICOT au prins un bărbat de 33 de ani, bănuit de act sexual cu un minor şi pornografie infrantilă printr-un sistem informatic, transmite Mediafax.

Bărbatul este bănuit că, în ultimii doi ani, a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, care la data respectivă avea vârsta de 13 ani, făcând apoi, împreună cu aceasta, mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit. De asemenea, o parte din imaginile astfel realizate ar fi fost transmise între cei doi prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie mobilă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a acestuia pe 30 de zile.

Bărbatul era angajat din anul 2007 ca agent de ordine publică la Secţia 5 Craiova, iar în prezent acesta şi-a încetat raporturile de serviciu cu unitatea din care făcea parte, prin depunerea demisiei.

Ultima testare psihologică la care acesta a fost supus a avut loc în primăvara acestui an.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel