PNL se DELIMITEAZĂ de primarul care și-a dezbrăcat fetița și a UMILIT-O: "Nu mai este membru!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

PNL se delimitează oficial de Traian Ogâdău, primarul din Sângeorz-Băi care a șocat întreaga țară, după ce și-a dezbrăcat fata în public, a pus-o în genunchi și a pedepsit-o.

Președintele filialei PNL Bistrița-Năsăud, a reacționat în urmă cu scurt timp la scandalul generat de filmarea făcută de primarul de la Sângeorz-Băi, cu fetița sa, dezbrăcată și pusă în genunchi cu fața la perete. Ioan Turc spune că partidul se dezice de acest personaj și condamnă orice fel de violență împotriva copiilor. 

"COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.

Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit.

Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică.

PRESEDINTE,

Ioan Turc”, se arată în comunicatul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel