PNL, reacție după GAFELE premierului: "Peripețiile acestui Mr. Bean diplomatic trebuie oprite"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Ovidiu Raețchi, deputat PNL, a transmis un mesaj extrem de dur în care solicită oprirea deplasărilor premierului Viorica Dăncilă în străinătate.

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi solicită oprirea deplasărilor premierului Viorica Dăncilă în străinătate, precizând că aceasta "poate afecta interesele naționale și de securitate ale României și ne poate jigni partenerii". Într-o postare pe contul său de Facebook, Raețchi o compară pe Dăncilă cu Mr.Bean:

"Am spus încă din vară că deplasările Vioricăi Dăncilă peste hotare trebuie oprite, pentru că premierul PSD face rău României prin nivelul său intelectual catastrofal, care afectează din păcate chiar și banala recitare de pe foaie, exclusiv în limba română, la care e condamnată. Fiind incapabilă chiar și de o lectură decentă în limba română, doamna Dăncilă poate afecta interesele naționale și de securitate ale României și ne poate jigni partenerii. Carențele educaționale ale premierului o fac pe aceasta să afirme că descurajarea NATO e o prioritate și că România a devastat Franța și Germania.

Vezi și: Dăncilă, o NOUĂ GAFĂ. Ce i-a spus secretarului general al NATO. VIDEO

Dăncilă ne face de râs demonstrând că nu a auzit în viața ei de fenomenul grav al negaționismului, nefiind capabilă nici măcar să pronunțe corect termenul cu hârtia în față. Premierul României este incapabil să ofere o replică spontană într-o limba străină în cazul în care România sau Uniunea Europeană ar fi criticate, neștiind decât să bâiguie "Yes", "Thank you" și “Hehe".

PSD și majoritatea parlamentară trebuie să înțeleagă măcar acum, după zeci de dovezi în acest sens, că peripețiile acestui Mr. Bean diplomatic trebuie oprite înainte să declanșeze o criză internațională pe fondul analfabetismului funcțional".

Premierul Viorica Dancilă a făcut o nouă gafă, miercuri, de această dată în fața secretarului general al NATO. "Trebuie sa descurajăm Alianța în ansamblul său", a citit de pe foaie premierul Dăncilă, de față cu Jens Stoltenberg.

[citeste si]

 
 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel