PNL, propunere legislativă pentru eliminarea supraccizei la carburanți

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

PNL a depus în Parlament o propunerea legsilativă care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parțial, precum și eliminarea supraccizei la carburanți.

Deputatul PNL Robert Sigartău scrie pe pagina de Facebook că este o decizie bună pentru locurile de muncă și nivelul de trai.

„Ne ținem din cuvânt: am început acțiunea pentru schimbarea în bine! Am depus, împreună cu colegi parlamentari PNL, propunerea legislativă care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parțial precum și eliminarea supraaccizei la carburanți. Ne vom lupta în comisii și în plen pentru reușita acestui proiect reparatoriu și benefic pentru locurile de muncă, nivelul de trai și economie”, a scris Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

Sigartău face apel și la celelalte partide din opoziție să voteze pentru acest proiect de lege.


„Îi chemăm alături de noi pe toți parlamentarii Opoziției, pe cei de la UDMR și din grupul minorităților naționale. Îi chemăm să voteze propunerea noastră legislativă chiar și pe cei din PSD și ALDE care realizează, în al treisprezecelea ceas, cât de mult rău au făcut aceste măsuri luate de guvernele PSD-ALDE inclusiv alegătorilor care i-au trimis în Parlament. Semnalul schimbării în bine a fost dat. Hai că se poate!”, a scris deputatul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel