PNL continuă demersurile pentru REVOCAREA lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Moţiunea de cenzură va fi depusă în cursul săptămânii viitoare, fiind posibil să ajungă la vot peste două săptămâni.

Deputatul PNL Gavrilă Ghilea a declarat astăzi că deputaţii PNL vor continua demersurile necesare revocării efective a lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache la fiecare şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor.

„Vom insista să se pună pe ordinea de zi la fiecare zi revocarea celor doi. Iar ţinând cont de faptul că în acest moment alianţa PSD-ALDE nu are majoritate în Camera Deputaţilor avem şanse să se materializeze acest demers, având votul majoritar ca să-i putem demite. Desigur că la mijloc e UDMR-ul, care depinde de modul în care joacă, dar eu sunt convins că tot mai mulţi deputaţi ai PSD s-au săturat de situaţia care e acum la Camera Deputaţilor, inclusiv la partid, şi vor veni să voteze schimbarea din funcţie a celor doi”, a declarat deputatul Ghilea, potrivit Agerpres.

În opinia sa, numărătoarea inversă a început pentru Dragnea şi Iordache, având în vedere şi discuţiile pe care le au liberalii cu deputaţii din PSD.

„Cunosc starea lor de spirit şi ştiu ce gândesc şi cum văd lucrurile în ceea ce priveşte grupul lor parlamentar. Dau un exemplu. Săptămâna aceasta am avut vot pentru un vicepreşedinte al ASF. A fost forţat să iasă vice cel mai slab dintre cei opt candidaţi. Meritul lui a fost că a fost susţinut de Oprişan. Spuneau unii dintre ei că le e scârbă, dar nu ştiu cât mai rezistă. Mulţi spun că s-au săturat de ceea ce se întâmplă în partid”, a mai precizat Ghilea.

Despre moţiunea de cenzură, deputatul a menţionat că va fi depusă în cursul săptămânii viitoare, fiind posibil să ajungă la vot peste două săptămâni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel