Plecat la muncă în Anglia, un bărbat şi-a ucis soţia şi fiica: Aneta și Nikoleta, bănuite că aveau o relație cu acelaşi bărbat

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O familie plecată la muncă în Anglia s-a destrămat într-un mod groaznic, după ce bărbatul a început să își suspecteze fiica și soția că au o aventură cu același bărbat, un coleg de muncă de-ai săi. Bărbatul le-a ucis pe cele două femei cu brutalitate. 

Marcin Zdun este unul dintre numeroşii polonezi plecat în Anglia în căutarea unui serviciu mai bine plătit. Conform Mirror Online, s-a stabilit cu soţia lui, Aneta, şi cu fiica lor, Nikoleta, în Salisbury, iar bărbatul s-a angajat la un celebru supermarket din zonă.

Însă viaţa lui Marcin nu a devenit mai bună, ba chiar bărbatul a căzut în patima alcoolului şi a început să-şi agreseze soţia şi fiica. Bărbatul obişnuia să le controleze fiecare mişcare şi să se poarte cu ele într-un mod necorespunzător.

Totul a culminat cu un gând dezvoltat de bărbat, acel că atât Aneta, cât şi Nikoleta, de numai 18 ani, au aventuri cu acelaşi bărbat, un coleg d-al lui Marcin de la muncă. Se baza în ideea sa pe privirile pline de ură pe care i le-ar fi aruncat colegul de muncă, potrivit Observator.

Le-a tăiat gâtul femeilor, apoi „a uitat“ crima

 

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, Marcin a recurs la gestul odios. A pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi le-a ucis pe Aneta şi Nikoleta, tăindu-le gâtul. Vecinii au auzit ţipetele celor două, din curte, dar nu au mai apucat să intervină. Au încercat să-l imobilizeze pe Marcin, dar nu au reuşit. Medicii chemaţi de vecini la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul celor două victime.

Bărbatul a fost prins la scurt timp. Avea bani şi paşaportul asupra sa, dar în buzunarul de la pantaloni i-a fost găsit şi cuţitul cu care s-au comis crimele, cuţit pătat de sânge atât pe lamă, cât şi pe mâner. Pus sub acuzare pentru comiterea celor două crime şi judecat, Marcin nu a negat comiterea crimelor, însă a precizat că nu îşi aminteşte nimic din ce s-a întâmplat. În cele din urmă, polonezul a fost găsit vinovat pentru comiterea crimelor şi urmează să-şi afle pedeapsa la următorul termen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel