Pleșoianu, DEZLĂNȚUIT la adresa lui Iohannis: "Bufonul, fericit că a primit o șapcă"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Liviu Pleșoianu lansează un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Deputatul PSD comentează momentul în care Iohannis primește cadou o șapcă de la președintele SUA, Donald Trump.

"Moment jenant cu stăpâni râzând copios de un biet bufon... Fericit că a primit o șapcă, bufonul a dat din nou din coadă și din țară. Observându-l fudul și plin de... (naturale) gaze, americanii s-au oferit, gratis, să îl vindece. Iar de românii nu se vor trezi, bufonul planetei încă cinci ani va huzuri. De data asta, însă, își va purta fericit noua lui șepcuță albă și se va bucura și mai mult de vacanța prezidențială, vindecat fiind de... gaze. Pentru că americanii sunt de departe cei mai tari doctori din lume când își propun să-i elibereze pe alții de povara propriilor resurse...", este mesajul publicat de Pleșoianu pe Facebook.

Amintim că Donald Trump i-a dăruit o șapcă președintelui Klaus Iohannis. 

Pe șapca dăruită lui Klaus Iohannis este scris mesajul "Make Romania great again!". Președintele Klaus Iohannis s-a amuzat pe seama cadoului oferit de președintele SUA, alături de staff-ul care l-a însoțit.

Cadoul se referă la sloganul pe care președintele SUA l-a folosit în campania electorală "Make America great again!" (Să facem America măreață din nou), mesaj adaptat pentru cadoul inedit oferit lui Klaus Iohannis.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel