Plângere PENALĂ pentru Viorica Dăncilă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăcilă s-ar putea alege cu o nouă plângere penală. Partidul lui Dacian Cioloș, Mișcarea România Împreună, o acuză pentru modul în care guvernul a schimbat, pe componența Consiliului Economic și Social (CES).

Dragoş Pîslaru, fostul ministru al Muncii din guvernul tehnocrat, a declarat, la Digi FM, că Mişcarea România Împreună ia în calcul o acţiune în instanţă împotriva Vioricăi Dăncilă, după ce 13 din cei 15 membri din partea societăţii civile ai Consiliului Economic şi Social (CES) au fost schimbaţi pentru că ”deranjau planurile Executivului”.

 

”Spre stupefacţia Guvernului, oamenii ăia chiar voiau să citească actele normative şi să-şi exprime opinii conform rolului constituţional pe care îl are CES. Revocarea printr-un act administrativ nu mai e posibilă, odată ce mandatul este stipulat în lege că este de 4 ani. Prin urmare, există foarte multe considerente care indică un abuz în serviciu din partea primului-ministru şi lucrurile nu o să rămână în aer. (...) Luăm în calcul o acţiune în instanţă”, a declarat Dragoş Pâslaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel