Pilotul Vali Porcișteanu, la un pas să fie jefuit

Narcis Popa / 20 mai 2018, 17:57 Salveaza PDF Comentarii

Pilotul Vali Porcișteanu a trecut printr-o experiență pe care nu și-o mai dorește niciodată. A văzut cum îi jefuiau mașina.

Pilotul de curse Vali Porcișteanu a fost la un pas de a-și pierde bunurile, după o încercare nereușită a hoților, într-o benzinărie din Pitești. "Eram cu o dubă și cu mașina de curse pe platformă. Am oprit pentru a remebia o problemă pe care o aveam la o roată și am auzit mișcare pe partea dreaptă a dubei. Pe jos se auzeau pași călcând pe pietricele. M-am aplecat și m-am uitat pe sub dubă să văd ce se întâmplă, am văzut picioare și m-am gândit că cineva umblă în mașină și va lua rucsacul de pe banchetă", povestește Vali Porcișteanu. 

L-a confruntat pe infractor

"Am mers repede în fața mașinii. Persoana respectivă tocmai se îndrepta, cu rucsacul meu, spre o mașină cu numere străine. În acele momente m-am gândit dacă să mă duc să recuperez rucsacul, dar și la pericolul de a fi rănit. Mă gândeam totuși la ce se putea întâmpla. M-am dus către el țipând, l-am îmbrâncit, el s-a speriat că nu se aștepta să fie cineva în spatele lui, a dat drumul la rucsac și a fugit. Nu am mai avut parte de asemenea lucruri. Am anunțat poliția și știu că i-au prins după o urmărire ca în filme prin tot orașul" a povestit Vali Porcișteanu.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 mai 2019, 12:37 in Politică
Miting PSD la Târgoviște

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26