Pilotul Vali Porcișteanu, la un pas să fie jefuit

Narcis Popa |
Data publicării:

Pilotul Vali Porcișteanu a trecut printr-o experiență pe care nu și-o mai dorește niciodată. A văzut cum îi jefuiau mașina.

Pilotul de curse Vali Porcișteanu a fost la un pas de a-și pierde bunurile, după o încercare nereușită a hoților, într-o benzinărie din Pitești. "Eram cu o dubă și cu mașina de curse pe platformă. Am oprit pentru a remebia o problemă pe care o aveam la o roată și am auzit mișcare pe partea dreaptă a dubei. Pe jos se auzeau pași călcând pe pietricele. M-am aplecat și m-am uitat pe sub dubă să văd ce se întâmplă, am văzut picioare și m-am gândit că cineva umblă în mașină și va lua rucsacul de pe banchetă", povestește Vali Porcișteanu. 

L-a confruntat pe infractor

"Am mers repede în fața mașinii. Persoana respectivă tocmai se îndrepta, cu rucsacul meu, spre o mașină cu numere străine. În acele momente m-am gândit dacă să mă duc să recuperez rucsacul, dar și la pericolul de a fi rănit. Mă gândeam totuși la ce se putea întâmpla. M-am dus către el țipând, l-am îmbrâncit, el s-a speriat că nu se aștepta să fie cineva în spatele lui, a dat drumul la rucsac și a fugit. Nu am mai avut parte de asemenea lucruri. Am anunțat poliția și știu că i-au prins după o urmărire ca în filme prin tot orașul" a povestit Vali Porcișteanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel