Petrecere într-un bloc social din România. Distracţia i-a costat scump pe participanţi

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Trei persoane care au organizat o petrecere, sâmbătă seara, la un bloc social din municipiul Bistriţa au fost amendate, în total, cu peste 11.000 de lei, pentru tulburarea ordinii publice, dar şi pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie.

Potrivit unei informări remise, duminică, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud, printre petrecăreţi s-a numărat şi un tânăr din oraşul Beclean, care venise la Bistriţa cu scuza că trebuie să cumpere medicamente de la farmacie.

"Jandarmii şi poliţiştii au intervenit sâmbătă seara la unul din blocurile sociale din cartierul Viişoara, fiind solicitaţi pentru tulburarea ordinii publice în zonă. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că trei persoane sărbătoreau împreună, fără a ţine cont de măsurile ordonanţelor militare în vigoare. Astfel, au trecut la identificarea celor trei, iar printre aceştia se afla un tânăr de 26 de ani, din Beclean. Când i s-a solicitat să prezinte declaraţia pe proprie răspundere, privind venirea în Bistriţa, bărbatul a prezentat-o, iar motivul invocat era achiziţionarea unor medicamente de la farmacie", precizează IJJ.

Ca urmare a nerespectării reglementărilor privind restricţiile de circulaţie, tânărul din Beclean a fost sancţionat cu 10.000 de lei amendă, respectiv cu 900 de lei pentru tulburarea ordinii publice în zonă.

Totodată, un alt bărbat prezent în aceeaşi locuinţă a fost sancţionat cu 500 de lei amendă pentru tulburarea ordinii publice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel