Pericolul din usturoiul chinezesc. Ce NU ni se spune

Narcis Popa / 20 noi 2018, 23:47 Salveaza PDF Comentarii

Usturoiul produs în China este toxic, potrivit unui site de specialitate care a realizat un studiu. 

Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie healthyfoodhouse.com. Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului, relatează sursa citată 

Cum identifici usturoiul chinezesc?

Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat.
Usturoiul românesc este mai gustos și are un miros mai puternic decât cel produs în China.
Producătorii chinezi îndepărtează rădăcinile și cotorul reducând din greutatea produsului pentru a economisi la transport.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI



Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24