Pensionar, susținător PSD, supărat pe Diaspora: "N-am putea să facem să nu mai aibă drepturi?" (VIDEO)

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Președintele Consiliului Județean Teleorman a ieșit să împartă flori în Alexandria. Acolo s-a întâlnit și cu doi bătrâni care sunt nemulțumiți de faptul că românii din Diaspora au drept de vot. Susținători PSD, pensionarii consideră că este vina Diasporei că partidul aflat la guvernare nu își face treaba așa cum este normal. 

Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean Teleorman s-a întâlnit cu mai mulți susținători PSD în Alexandria, acolo unde a vrut să împartă flori. 

În imaginile care au fost postate pe o rețea de socializare de către Cristescu, membru PSD, se poate vedea că acesta vorbește cu doi pensionari. 

Unul dintre ei este nemulțumit de faptul că românii care au plecat peste hotare pentru un trai mai bun au drept de vot. Bătrânul ar vrea ca românii din Diaspora să nu mai voteze și chiar îi cere președintelui CJ să facă ceva pentru ca aceștia să nu mai aibă drepturi. Mai mult decât atât, bătrânul este foarte mulțumit cu pensia pe care o are. 

"Eu unul sunt mulțumit. Și în continuare, uite acuma se mărește, bineînțeles în limita posibilităților, că nimeni nu-ți cere să dai. Numai că ăștia iar întoarce voturile cu diaspora. Ar fi foarte bine dacă nu ar mai putea ăștia să întoarcă voturile. Noi am votat corect, dar ei au învârtit voturile cu diaspora. Ăștia care au plecat din țară, de ce le dă dreptul să voteze în țara noastră. De ce? N-ar trebui! N-am putea să facem să nu mai aibă drepturi? Că nu vedeți că ei ne întorc? Din moment ce pleci de acasă mai ai dreptul să votezi?", a spus un pensionar. 

Susținători înfocați PSD

 

Al doilea bătrân ar vrea să susțină PSD-ul "cu două mâini". 

"Și mai aveți lucruri de îndreptat pe care sigur le veți face. Sigur le veți îndrepta. Și îndreptându-le pe toate, vom fi împreună cu dumneavoastră. Vă susținem dacă s-ar putea și cu două mâini. Noi avem încredere în dumneavoastră!", a declarat al doilea pensionar. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel