Pedro Sanchez anunță că Spania va renunța la restricții în iulie: "Se vor deschide granițele pentru turiști"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a anunțat că cel mai probabil țara va renunța la cea mai mare parte a restricțiilor în luna iulie. Ieșirea premierului Spaniei vine după protestele care au avut loc astăzi, organizate de partidul Vox.  

"Spaniolii se vor putea bucura de vacanțe în această vară. Îi încurajez pe cetățeni să-și programeze vacanțele. Totodată, lansez un apel către hotelieri să se pregătească de reluarea activității. (...) Din lunia iulie granițele vor fi redeschise și pentru turiștii străini care vor să călătorească în Spania. Desigur, vom păstra anumite măsuri de siguranță," a anunțat Pedro Sanchez astăzi.

Totodată, el a făcut un apel către oamenii care par tot mai puțin răbdători față de măsurile dure luate în Spania pentru limitarea răspândirii coronavirusului. 

Reamintim că numărul deceselor cauzate de COVID-19 în Spania a scăzut joi sub 50, pentru prima dată de când s-au impus măsurile de carantină la mijlocul lunii martie, dar cifra exclude decesele înregistrate în Catalonia, potrivit Reuters.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel