Patru TIR-uri, accident mortal în Caraș Severin

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

 Un accident în care au fost implicate patru TIR-uri a avut loc marți pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. O persoană a murit.

Potrivit ISU Caraș-Severin, în urma impactului, o persoană a fost încarcerată, iar ulterior a fost declarată decedată.

O altă persoană care a suferit o fractură la picior a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș de catre echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin.

Unul dintre cele patru TIR-uri, încărcat cu grâu, este răsturnat.

Conform IPJ Caraș-Severin, traficul rutier în zonă este blocat. Circulația este deviată prin municipiul Caransebeș, din sensurile giratorii Buchin și Jupa și intersecție Iaz.

Al doilea accident grav de astăzi

Tot astăzi, două femei au fost rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un microbuz de marfă, pe drumul judeţean 105G, între Avrig şi Mârşa, a anunţat Poliţia Sibiu.

"DJ 105G, între Avrig şi Mârşa, şoferul unui autoturism pătrunde în drumul judeţean de pe strada secundară şi intră în coliziune cu un microbuz marfă. Două femei, de 59 si 56 de ani, ambele din Avrig, pasagere în autoturism, au fost transportate la spital conştiente. Şoferul autoturismului are 61 de ani, şoferul microbuzului 20 de ani, ambii din Mârşa. Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs acest accident. Fără mari probleme de trafic", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Cele două femei rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Sibiu, conştiente, una cu excoriaţii şi un traumatism cranio-facial, iar cealaltă cu dureri toracice, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel