Patru tineri români au semănat TEROARE în MANCHESTER: Au abuzat SEXUAL fetițe de 12-13 ani

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Patru tineri români, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, au fost condamnați la peste 25 de ani de închisoare în Manchester. Ei sunt acuzați că fac parte dintr-o rețea de violatori și abuzatori sexuali extinsă, fiind condamnați pentru relații sexuale cu minore. Victimele aveau între 12 și 14 ani la momentul comiterii abuzurilor.

O întreagă rețea de explotatori sexuali de minori s-a dezvoltat în Manchester, Marea Britanie. Autorii, patru tineri români, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, au primit peste 25 de ani de închisoare. Ei au fost găsiți vinovați de exploatare sexuală și violarea unor copile din Levenshulme, Manchester,  relatează Grater Manchester Police pe site-ul propriu. Luni, 23 septembrie 2019, cei patru bărbați au fost condamnați la Manchester Crown Court.

Condamnările se referă la infracțiuni comise între 2016 și 2018 împotriva a trei fete care aveau vârste cuprinse între 12 și 15 ani, în momentul abuzului. Cei patru tineri români sunt acuzați că au atras victime tinere și vulnerabile și le-a supus abuzurilor sistematice pe o perioadă îndelungată.

Superintendenta Rebecca Boyce, din divizia GMP City of Manchester, a declarat: „Tinerele, care au suferit cel mai de neimaginat și mai traumatic abuz, au fost în centrul întregii investigații, deoarece am lucrat neobosit pentru a-i aduce pe autori în fața justiției. Aceste victime au demonstrat cea mai mare vitejie dând dovezi și nu putem subestima curajul și puterea necesară pentru ca victimele acestor infracțiuni să treacă peste aceste traume“.

Potrivit poliției din Manchester, cei patru români încarcerați -Ilie Daniel B., Adrian C., Parizian C., Sebastian B. -  nu sunt singurii abuzatori. Alți membri ai bandei au fugit în România și nu au fost încă identificați.

 

Ilie Daniel B, 22 de ani, din Manchester – cunoscut sub numele de Danny – s-a folosit de o rețea de socialiazare pentru a o atrage pe o tânără de 12 ani, înainte de a o manipula să se implice în activități sexuale. Anul următor, el a mai făcut sex cu o altă fetiță, de 13 ani în trei ocazii diferite. El a fost condamnat la 8 ani și o lună de închisoare.

 

Adrian C. de 21 de ani, a fost găsit vinovat după ce a întreținut relații sexuale neconsensuale cu o tânără de 15 ani. Tânărul, domiciliat în Reynell Road, Levenshulme, a fost condamnat la 1 an de închisoare, pledând vinovat la infracțiunea de a provoca sau incita un copil să se angajeze în activități sexuale.

 

Parizian C, 21 de ani, din Slade Lane, Levenshulme a fost condamnat la 13 ani de închisoare. El va apărea, de asemenea, în registrul infractorilor sexuali pe viață și va fi supus unui ordin de prevenire a vătămărilor sexuale timp de 13 ani. El a fost găsit vinovat de o serie de infracțiuni, inclusiv patru acuzații de viol asupra unui copil sub 13 ani. Acesta a pledat vinovat pentru o serie de infracțiuni, inclusiv activități sexuale cu un copil.

 

Sebastian B, 18 ani, a fost condamnat la 3 ani de închisoare și va rămâne în registrul infractorilor sexuali pe viață. El a fost găsit vinovat de violarea unui copil sub 13 ani, însă a primit o pedeapsă mai mică pentru că era minor la momentul infracțiunii.

 

„Fiecare dintre cei condamnați astăzi au vizat în mod deliberat și au manipulat tinerele victime în acest caz. Victimele erau doar copii atunci când erau supuse unor exploatări sexuale înfricoșătoare, dar au dat dovadă de mult curaj în a depune și a aduce dovezi împotriva abuzatorilor lor“, a declarat Lisa O'Neill, procuror principal al Coroanei din cadrul PCC.

O victimă – care avea 12 ani în momentul în care a început abuzul – a fost violată de Sebastian B. Aceeași victimă a fost violată și în alte ocazii de Parizian C, care era cunoscut și ca David. Mai mult, acesta le-a facilitat și altor bărbați pentru a o viola.

„Niciun cuvânt nu poate explica prin ce am trecut. La acea vreme, habar nu aveam ce se întâmpla. Anxietatea mea se agrava și uram să fiu lăsată pe cont propriu. Acum nici nu pot să merg în magazinul de la colț fără să fiu neliniștită sau speriată. Impactul pe care l-a avut asupra vieții mele este de neimaginat”, a declarat una dintre victime.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel