Patru ţări europene anunţă RECORD de infectări noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Croaţia, Slovenia, Bosnia şi Cehia raportează recorduri ale numărului zilnic de cazuri noi. Croaţia a înregistrat joi cea mai mare creştere a numărului zilnic de cazuri noi de COVID-19, cu 1.563 de infectări raportate, dintre care circa jumătate în capitala sa, Zagreb, informează Reuters.

Capitala Croaţiei a raportat joi un record de 705 de cazuri noi de COVID-19, comparativ cu doar 337 de contagieri în ziua precedentă.

Până acum, Croaţia, o ţară cu aproximativ patru milioane de locuitori, a înregistrat 29.850 de infectări şi 406 decese asociate COVID-19, iar în prezent are 7.380 de cazuri active.

Şi ţara vecină, Slovenia, cu 2 milioane de locuitori, a raportat joi un record al numărului zilnic de cazuri noi, de 1.663 infecţii.

De asemenea, vecina sud-estică a Croaţiei, Bosnia, a înregistrat la rândul său joi un record de 999 de noi infecţii. Până în prezent, bilanţul COVID-19 în această ţară cu aproximativ 3,3 milioane de locuitori a ajuns la 37.314, de contagieri şi 1.051 decese.

La rândul său, Cehia a confirmat joi un record de 14.968 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, în contextul în care ţara a impus măsuri dure pentru a stopa răspândirea COVID-19. Peste 4.400 de persoane sunt tratate acum în spitalele din întreaga ţară, care a înregistrat un total de 1.739 decese cauzate de virus de la începutul pandemiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel