Patru români au speriat Franța: Peste 200 de jafuri în 3 luni

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Patru români rezidenți în Rhône au fost arestați pe 13 ianuarie, fiind bănuiți de comiterea a aproape 200 de furturi în Jura și în Saône-et-Loire din Franța.

Din noiembrie 2019, departamentele Jura și Saône et Loire, în special sectorul Louhans au fost zguduite de un număr mare de jafuri. Investigațiile efectuate au direcționat anchetatorii către o bandă de infractori de origine română. Încă din luna decembrie 2019 autoritățile au mobilizat un număr mare de polițiști care să investigheze fenomentul îngrijorător al jafurilor.

După îndelungi anchete, 4 români rezidenți în Rhône au fost puși sub acuzare în mod oficial. Aceștia au fost arestați săptămâna trecută după ce au fost prinși în flagrant în timp ce intraseră prin efracție într-o locuință. Asupra lor s-au găsit o serie de instrumente folosite în activitatea infracțională, dar și obiecte de argint, bijuterii dar și echipamente electronice, potrivit info-chalon.com.

Aceștia au fost reținuți și ulterior au fost încarcerați, urmând să fie judecați pentru cele aproape 200 de jafuri comise în decursul a doar trei luni.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel