Patru morţi într-un accident cu un autocar românesc în Bulgaria, lângă Veliko Tîrnovo - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Accident cumplit, vineri noapte, în Bulgaria, în care a fost implicat un autocar românesc. Patru persoane au murit și nouă au fost rănite.

ACTUALIZARE!

Ministerul Afacerilor Externe confirmă moartea a trei cetățeni români în accidentul din Bulgaria în care a fost implicat un autocar românesc care venea din Turcia. 

Vezi detalii aici: MAE, confirmare oficială: Trei cetățeni români morţi în accidentul rutier din Bulgaria. Autocarul era plin cu turiști și venea din Turcia

Știre inițială

Patru oameni şi-au pierdut viaţa vineri noaptea într-un accident în care a fost implicat un autocar românesc lângă Veliko Tîrnovo, în Bulgaria, transmite sâmbătă dpa. Naţionalitatea celor decedaţi nu a fost deocamdată precizată.

Accidentul s-a soldat de asemenea cu nouă răniţi, dintre care unul este în stare critică, a anunţat poliţia bulgară.

Autocarul cu 25 de pasageri, se îndrepta spre România, venind de la Istanbul, scrie presa de la Sofia. Vehiculul s-a ciocnit cu un automobil înregistrat în Olanda, parcat pe marginea drumului. Pasagerii şi şoferul acestuia tocmai ieşiseră din maşină şi au supravieţuit. 

Tronsonul de drum dintre satele Kutsina și Polikraishte este încă închis circulației, mașinile fiind deviate prin Samovodene, Reșen, Obedinenie și Polski Trumbesh. 

Potrivit informațiilor de la parchet, cercetarea accidentului rutier grav de pe drumul Veliko Tarnovo - Ruse va fi preluată de anchetatori din cadrul Serviciului Național de Investigații, scrie publicația Dariknews.bg.

VIDEO

 

Cinci români răniți în accidentul de autocar din Bulgaria vor fi aduși în țară cu elicoptere SMURD

 

Cinci români răniţi într-un accident în Bulgaria vor fi transportaţi, sâmbătă, cu elicoptere, la Spitalul Floreasca din Capitală, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

"Pentru cei cinci pacienţi care sunt la spitalul din Veliko Târnovo am trimis o echipă de evaluare, care a sosit la 10,50", a spus Arafat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24. Echipa s-a deplasat cu elicopterul, va prelua un pacient şi se va întoarce pentru a transporta un al doilea rănit, tot la Spitalul Floreasca.

De asemenea, potrivit şefului DSU, încă trei elicoptere din Craiova, Galaţi şi Constanţa vor prelua câte un rănit român, pentru a-l aduce pentru tratament sau continuarea evaluării medicale. "Toţi vor veni la Spitalul Floreasca, care a fost înştiinţat şi este pregătit să îi primească", a subliniat Arafat.

 

---------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel