George Karam, patronul clubului unde trei dansatoare au ARS de vii, a fost prins. S-a deghizat și a fugit în Cluj

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Patronul restaurantului din Constanța, în care trei dansatoare au murit în urma unui incendiu, a fost prins, vineri, de polițiști la Cluj. "În cursul acestei zile (vineri-n.r.), a fost depistată o persoană aflată în urmărire națională, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o pedeapsă de 8 ani", au anunțat reprezentanții IPJ Constanța. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba de George Karam, patronul restaurantului din Constanța, unde în 2014 trei tinere au murit într-un incendiu. Acesta a fost prins de polițiști și a fost ridicat dintr-o pensiune din Cluj-Napoca. El va fi dus la Penitenciarul Gherla.

George Karam a fost dat în urmărire națională în 20 noiembrie, după ce a fugit în urma sentinței primite.

Karam a fost găsit vinovat de judecătorii Curții de Apel Constanța pentru distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, complicitate la realizarea construcțiilor cu nerespectarea cerințelor esențiale a existenței acestora, construire fără autorizație și pentru fals în înscrisuri, potrivit Mediafax. 

Sentința a fost dată de judecătorii constănțeni în dosarul celor trei tinere care au ars de vii în timpul incendiului care a mistuit localul, în 5 aprilie 2014. Fetele erau studente și dansau în restaurant pentru a-și plăti taxele de școlarizare. În timpul izbucnirii incendiului, acestea se schimbau în haine de scenă, într-o încăpere din mansarda clădirii, de unde nu s-au putut salva din cauza încuietorii stricate a ușii. Fetele au fost găsite îmbrățișate de pompieri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel