Păstrează-ți plămânii sănătoși cu vin, hrean și miere de albine. Trucuri de la Mama Natură pentru întărirea organismului

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Păstrează-ți plămânii sănătoși cu vin, hrean și miere de albine. Trucuri de la Mama Natură pentru întărirea organismului
Păstrează-ți plămânii sănătoși cu vin, hrean și miere de albine. Trucuri de la Mama Natură pentru întărirea organismului

Vinul, hreanul și mierea de albine pot face minuni împreună dacă ai probleme cu plămânii. Tratamentul este foarte accesibil și eficient. Este recomandat atât pentru o simplă tuse, cât și persoanelor cu afecțiuni pulmonare, tuberculoză, dar și celor cu afecțiuni pulmonare mult mai grave, cum ar fi cancerul.

La nivel mondial, bolile respiratorii ocupă locul al doilea în ceea ce privește rata mortalității, fiind urmate îndeaproape de bolile cardiovasculare. Afecțiunile pulmonare sunt responsabile de două din 10 decese în lume și ucid aproape 4 milioane de persoane în fiecare an.

Multe dintre ele pot fi prevenite sau controlate dacă sunt depistate la timp. Prin urmare, și în cazul bolilor pulmonare, prevenirea bolii se poate face cu ajutorul remediilor naturale, menite să fortifice rezistența organismului tău în fața factorilor externi agresivi.

 

Cum se prepară băutura benefică plămânilor tăi

 

Ingrediente:

- 1 litru de vin roșu

- 200 de grame de hrean (ras)

- 200 de grame de miere organică

Hreanul se rade și se amestecă cu vinul. Ingredientele se adaugă într-un recipient de sticlă care va fi închis ermetic, acoperit cu o bucată de hârtie și păstrat într-un spațiu întunecat timp de 15-20 de zile. După ce s-a terminat de macerat, se amestecă mierea și apoi se agită până când aceasta se topește complet.

 

Cum se administrează tratamentul naturist pentru afecțiunile pulmonare

 

Se bea câte un pahar, de 150 ml, de trei ori pe zi, cu o oră înainte de masă: dimineața, la prânz și la cină. Următorul lot trebuie preparat în timp util, pentru a putea continua tratamentul (cel puțin șase luni pentru tuberculoză și cancer pulmonar). Dacă boala nu este atât de gravă, trei luni vor fi suficiente.

 

Alte remedii pentru plămâni

 

Prevenirea bolilor pulmonare ar trebui să fie o prioritate, având în vedere că este mult mai ușor să ne protejăm decât să luptăm împotriva lor. Drept urmare, pentru a preveni diferite afecțiuni la nivelul plămânilor, putem apela la câteva trucuri de la Mama Natură care ne pot întări organismul și ne pot proteja de mediul dur.

 

Tinctură de Arnică

 

2. Păstrează-... (arnica.png)

 

Proprietățile stimulatoare ale acestei plante sunt foarte impresionante, ceea ce o face un excelent tratament preventiv atunci când este administrată sub formă de tinctură. Dozajul ar fi de 50-60 de picături de patru ori pe zi, luate cu o jumătate de pahar de apă, pe stomacul gol. Acest tip de tratament preventiv ar trebui urmat timp de cel puțin 3 săptămâni.

 

Pulbere de Iarbă Mare

 

3. Păstrează-... (iarba-mare.png)

 

Rădăcina acestei plante a fost considerată dintotdeauna un elixir pentru plămâni. Ea stimulează sistemul imunitar, ajută la eliminarea secrețiilor pulmonare și ajută la calmarea acceselor de tuse. Tratamentul este recomandat celor care au deja o boală pulmonară sau sunt predispuși la una.

Pulberea trebuie luată astfel: 1 linguriță, de 3 ori pe zi, ținută în gură timp de 10 minute. După aceea, se înghite cu o cană de apă și se repetă zilnic, timp de 20 de zile. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel