Partidul Diasporei caută membri. Mario Mocan: „Participăm la alegerile parlamentare"

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Partidul Diasporei este un proiect politic al românilor din afara granițelor care începe să prindă contur pe zi ce trece. După acțiunea de protest de ieri, grupul Diaspora Europeană anunță că este în căutare de membri pentru ca Partidul Diasporei să poată participa la alegerile parlamentare din acest an.

Mario Mocan și Alexandru Baciu, fondatorii „Diaspora Europeană“ anunță că vor înființarea Partidului Diasporei și intenționează să strângă semnături pentru a putea participa la alegerile parlamentare. Viitorul proiect politic este acum în căutarea de membri.

„Ești in Diasporă din cauza sistemului corupt din România? Ești nemulțumit de sistemul politic și social de Acasă? Vrei să te implici politic sau/și civic intr-un proiect de viitor pentru țară și pentru românii de bună credință?

Vrem să construim de la '0' un Partid al Diasporei pentru cei care s-au saturat să aleagă 'răul cel mic' să strângem oameni buni, sufletiști, patrioți, curați lângă noi. Să strângem 200k de semnături pentru a participa la Alegerile Parlamentare de anul ăsta. Cei care vor să se implice doar civic avem și opțiunea asta.

Avem nevoie de oameni curați, fără cazier, fără contracte cu Statul Român, fără să fi avut funcții executive în alte partide politice românești, oameni cu studii superioare, medii și nu numai. Oameni care pot și vor să facă sacrificii pentru țara și abia după pentru ei.

Dacă crezi că te încadrezi la aceste CERINȚE poți trimite un email la: [email protected] cu CV complet și un membru din echipa #DiasporaEuropeana te va contacta dacă ești selectat/ă, vă mulțumim frumos!“, este anunțul inițiatrilor gupului Diaspora Europeană pentru toți românii din afara granițelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel