Papa Francisc şi-a anulat tradiţionala vizită de Anul Nou

Alexandru Ichim |
Data publicării:

Papa Francisc şi-a anulat tradiţionala vizită de Anul Nou la ieslea amenajată în Piaţa Sfântul Petru.

Papa Francisc şi-a anulat tradiţionala sa vizită de Anul Nou la ieslea amenajată în piaţa Sfântul Petru, unde urma să se întâlnească cu credincioşii, din cauza riscurilor legate de contaminarea cu noul coronavirus, a anunţat joi Vaticanul, transmite AFP, scrie Agerpres. 

Suveranul Pontif este întâmpinat în mod normal de credincioşi când vizitează ieslea naşterii Domnului, pe 31 decembrie, după ce susţine vecernia de sfârşit de an şi cântă rugăciunea Te Deum.

Vaticanul a anunţat însă că acest eveniment nu va mai avea loc, pentru a evita adunările şi riscul de contaminare cu noul coronavirus.

Papa Francisc, 85 de ani, a susţinut miercuri audienţa generală săptămânală, ca de obicei, în imensa sală Paul al VI-lea de la Vatican, cu purtarea măştilor sanitare şi respectarea distanţării sociale, scrie AFP.

CITEȘTE ȘI: Spectacolul de artificii din Sydney va avea loc de Revelion

 

Mii de oameni sunt aşteptaţi în zone special amenajate în oraşul australian Sydney pentru a admira celebrul spectacol de artificii din noaptea de Revelion în pofida unui număr record de infectări înregistrat în statul New South Wales, informează DPA.

Sydney a publicat miercuri detalii referitoare la focurile de artificii din noaptea de Revelion, pentru vizionarea cărora au fost deja vândute circa 17.000 de bilete în zonele amenajate administrate de municipalitate, potrivit agenţiei de ştiri AAP, scrie Agerpres.

Potrivit unui purtător de cuvânt al municipalităţii australiene citat de aceeaşi agenţie de presă, numărul persoanelor care vor asista la spectacolul pirotehnic nu poate fi estimat, dar biletele pentru cinci dintre cele şase amplasamente administrate de Primăria din Sydney erau epuizate, iar bilete pentru alte 25 de locuri, cu o capacitate de aproape 87.000 de persoane, se află încă în vânzare.

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel