Panică și furie în microbuzul care transportă vizitatorii în Salina Slănic: Unul dintre geamuri s-a spart în mers (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Panică amestecată cu furie și revoltă, în rândul turiștilor care au vrut să viziteze, de Paște, salina Slănic Prahova. Geamul microbuzului care îi transporta în subteran s-a spart în timpul mersului, deși încă de când au urcat în microbuz, pasagerii au avertizat șoferul că unul dintre geamurile laterale este fisurat.

Unul dintre geamurile microbuzului care coboară turiștii în salină s-a făcut țăndări în timpul cursei. Pasagerii l-au avertizat pe șofer că geamul este pe cale să se spargă, după ce au constat că una dintre foile geamului era deja spartă, iar cealaltă începuse să se fisureze, însă acesta ar fi ignorat pericolul și a continuat cursa.

„Domn șofer, aici pică geamul pe noi“, i-ar fi spus unul dintre pasageri încă de la începutul cursei. „Ar trebui sunat la Poliție, să vină la control“, a replicat altcineva.

@araduofficial Răspunde lui @adrian22gsx6 uite cum era geamul nu mai comentați aiurea,din cauză că permitem multora asemenea lucruri sau întâmplat o grămadă de necazuri,pe lângă acest lucru tu daca dai un ban nu vrei și siguranță te întreb.#5pasidebine #viral #romania #slanicprahova #fyp ♬ sunet original - Breaking.News.Ro

Inevitabilul s-a petrecut câteva minute mai încolo, după intrarea în subteran, când și cealaltă foaie de geam a cedat și s-a spart. Din fericire, niciun călător nu a fost rănit, însă oamenii revoltați și speriați au început să-l învinovățească pe șofer, iscând un adevărat scandal.

Geamul microbuzului plin cu turiști, spart în mers, in salina Slănic Prahova

 

"Eu dacă am o problemă la mașină, nu plec cu ea. Ești șofer, trebuie să ne asiguri siguranța! V-a spus soțul că pică geamul pe noi. V-am spus mai devreme că este o problemă cu geamul. Un om sănătos la cap oprea pe dreapta și suna să vină altcineva să vină să preia cursa. Sunt cioburi pe aici", a spus o pasageră.

„Știu, aveți dreptate. Haideți că opresc altă mașină“, a repliat șoferul, care a spui apoi că va trage pe dreapta 

@araduofficial Pățanie la Salina Slănic Prahova azi 17.04.2023,la coborârea in Salină geamul microbuzului după spate stânga să cadă în capul călătorilor.#viral #salina #slanic_prahova2023 #microbuz #fyp ♬ sunet original - Breaking.News.Ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel