Palermo. Tânără româncă, UCISĂ de iubitul italian după ce a rămas ÎNSĂRCINATĂ. I-a aruncat trupul pe CÂMP

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

O femeie de origine română, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă vineri de un bărbat italian, Antonino Borgia, în vârstă de 51 de ani, cu care avea o relaţie, potrivit Agerpres.

Ana Maria Lăcrămioara s-a născut în România şi a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo.

Bărbatul este originar din localitatea Partinico, situată la circa 8 kilometri distanţă de Giardinello, are o firmă de construcţii şi este căsătorit.

Cei doi începuseră o relaţie în urmă cu un an. Gestul criminal a intervenit după ce femeia i-a spus că este însărcinată şi copilul este al lui. Lăcrămioara i-ar fi cerut suma de 3.000 de euro, ameninţând totodată că-i va spune soţiei lui totul despre relaţia lor dacă nu-i va da banii.

Antonino Borgia a înjunghiat-o pe Lăcrămioara cu un cuţit. După ce a ucis-o a ascuns trupul victimei pe un câmp, unde a fost găsit după câteva ore de carabinieri, care au fost alertaţi de doi martori privind violenţele bărbatului.

Bărbatul a fost arestat şi şi-a recunoscut crima. El a povestit anchetatorilor cum s-au desfăşurat evenimentele şi de ce a ucis-o pe Ana Maria Lăcrămioara di Piazza.

Autopsia va trebui să clarifice dacă femeia era însărcinată, potrivit quotidiano.net, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel