Palatul Kensington răspunde la 10 întrebări despre Kate Middleton: Ce fel de tumoare are? Ce tratament urmează?

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Palatul Kensington răspunde la 10 întrebări despre Kate Middleton: Ce fel de tumoare are? Ce tratament urmează?  / Foto: Instagram
Palatul Kensington răspunde la 10 întrebări despre Kate Middleton: Ce fel de tumoare are? Ce tratament urmează? / Foto: Instagram

Anunțul făcut de Kate Middleton a făcut înconjurul lumii. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a declarat că a fost nevoită să facă chimioterapie preventivă după ce analizele efectuate în urma operației abdominale suferite în ianuarie au relevat prezența cancerului. Dar ce fel de cancer are Kate? Și ce fel de tratament va trebui să urmeze? Palatul Kensington a răspuns la câteva dintre întrebările legate de diagnosticul și planul de tratament al prințesei.

Cancerul lui Kate a fost diagnosticat după o operație abdominală majoră în ianuarie. Palatul Kensington a precizat că "odată ce testele postoperatorii au fost finalizate și rezultatele revizuite, a fost detectată o tumoare".

Nu a fost confirmat ce tip de cancer are Kate și nici în ce stadiu se află, iar aceste informații vor rămâne private. Palatul a declarat: „Nu vom împărtăși alte informații medicale private. Prințesa are dreptul la intimitate medicală, la fel ca noi toți".

Inițial, medicii au crezut că afecțiunea lui Kate nu era canceroasă, deoarece niciunul dintre testele inițiale nu indica cancer. După operație, testele ulterioare au detectat în schimb cancer. Palatul Kensington a precizat că cancerul a fost diagnosticat "după ce testele postoperatorii au fost finalizate și rezultatele au fost revizuite".

 

Ce tratament urmează să primească Kate Middleton

 

Prințesa de Wales a început chimioterapia preventivă la sfârșitul lunii februarie. Palatul Kensington a declarat: "Prințesa se află acum în recuperare după ce a început un tratament de chimioterapie preventivă. Se spune că durata tratamentului este supusă avizului medical. Palatul nu va împărtăși detalii despre locul în care Kate este tratată.”

Kate a vrut timp și spațiu pentru a se recupera după operația abdominală înainte de a da vestea lumii. Ea și William au ales să aștepte până când cei trei copii ai lor au plecat de la școală pentru vacanța de Paște. Palatul Kensington a declarat: "Prințesa a vrut să împărtășească această informație atunci când ea și prințul au simțit că este potrivit pentru ei ca familie.”

Operația inițială a lui Kate a avut loc la un spital privat din Londra numit The London Clinic, deși nu se știe unde și cum primește în prezent prințesa tratament. Palatul Kensington nu va împărtăși aceste detalii. Se înțelege că echipa medicală a lui Kate va lua în considerare o serie de factori pentru îngrijirea sănătății sale, inclusiv impactul potențial asupra altor pacienți.

 

Când se va întoarce Prințesa de Wales la îndatoririle regale

 

Kate a declarat că speră să se întoarcă la muncă de îndată ce se va simți suficient de bine, dar a explicat că, deocamdată, se concentrează pe tratamentul ei.

"Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment de bucurie profundă și aștept cu nerăbdare să mă întorc atunci când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă.”, spune ea.

Palatul Kensington a declarat: "Prințesa se va întoarce la îndatoririle sale oficiale atunci când echipa sa medicală îi va da permisiunea să facă acest lucru. Ea are o stare de spirit bună și este concentrată pe recuperarea sa completă”.

 

Când se va întoarce William la îndatoririle publice

 

Se înțelege că William va reveni la îndatoririle publice atunci când copiii săi se vor fi întors la școală după vacanța de Paște. Palatul Kensington a declarat: "Prințul va continua să își împartă timpul între soție, familie și îndatoriri oficiale, așa cum a făcut de la începutul anului”.

Palatul Buckingham a declarat: "Majestatea Sa este atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi. După perioada petrecută împreună în spital, regele a rămas în strânsă legătură cu iubita sa noră. Atât el, cât și regina Camilla vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel