Pagina de facebook a hotelului unde ar fi stat asasinii lui Dragnea, luată cu asalt de mii de români

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Curg mii de mesaje pe pagina hotelului unde ar fi stat asasinii lui Dragnea, așa cum a anunțat președintele PSD, aseară la Antena 3. 

Aseară, Liviu Dragnea a anunțat că patru străini s-ar fi cazat câteva săptămâni la un hotel de lux din București. Astăzi, mii de oameni au luat cu asalt pagina de facebook, pentru a posta recomandări și mesaje dintre cele mai amuzante.

Iată câteva dintre ele:

Andrei Escu 
"M-am cazat anul trecut cu trei prieteni la dvs. Venisem cu o treaba dar ne-am deranjat la burta de la mancare si am stat trei saptamani pe wc-uri. Daca raspunde la telefon dl Soros mai venim odata. Ne-a placut."

Mirel Valentin Axinte: "Și când recepționera a văzut că ăia patru mototoli nu se descurcă, de ce nu le-a întins o mână de ajutor? Nu există room service la dumneavoastră? Când omul nu-și găsește cheia, minibarul, nu știe pe ce buton să apese ca să tragă apa sau nu-l găsește pe Dragnea, nu trebuie să intervină personalul hotelului să-l îndrume, să-l ajute? În orice stat civilizat așa se întâmplă. Numai la noi, în România, se dau asemenea rateuri. Vă recomand pentru cazare, dar la servicii conexe ... nu știu ce să zic .. mai e de lucrat, e loc de îmbunătățirea activității pe linie calitativă. Data viitoare să nu se mai întâmple!"

Cristina-Ioana Graur 
Aud ca in aprilie anul trecut ati cazat aici 4 incompetenti!!! va rugam pe viitor sa va selectati mai atent clientela! ???? la preturile dvs avem pretentia sa avem macar o companie de oameni competenti..


Chris Malone 
Nu mai cazati specimenul batran cu sobolan sub nari..i-au luat-o piticii rara pe campii..vede asasini in hotel...posibil sa fi fost majordomul,camerista ,receptionera si maseurul..data viitoare aduceti camesoiul cu curele de piele...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel