Pachetele din Spania, luate la verificat. Un român trimitea pachete SUSPECTE în țară

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Polițiștii din Ialomița au depistat un colet care conținea 4 kilograme de droguri. Acesta a fost trimis din Spania unui bărbat de 46 de ani din localitatea Perieți, județul Ialomița.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT Ialomița au interceptat, joi, un colet suspect, transmis din Spania, având ca destinatar un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Perieți. În colet au fost descoperite, pe lângă produse alimentare și de uz casnic, 12 pungi din plastic, conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv, de aproximativ 4 kilograme.

Ulterior, oamenii legii au făcut trei percheziții domiciliare,în București, Perieți și în Misleanu.

La percheziții, au fost descoperite și ridicate 13 bile din folie de plastic, în interiorul cărora se afla o substanță solidă de culoare albă, un plic ce conține semințe și fragmente vegetale de culoare verde oliv, un pistol, un cântar electronic, 500 de euro, 18.600 de lei, un telefon mobil, mai multe documente, precum și pungi din plastic cu urme de materie verde-oliv.

Bărbatul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel